Blog Dakwah Remaja

dis’ll be d time

Posted on: 31/12/2008

hurm agk bodoh dri ini rse ye..

**************************************************
ako0 kenl die mse hoki pd ari bday ako0..25.2.ako0 interest nk kwn dgn de..aku epy ble dpt kwn dgn de. utk pengethuan korg, aku tpi hanya suka bwkn dgn org2 ttentu & die adalah salah seorang drpdnya. aku soh kwan aku minxkn no, de bg.aq nk agp de cm adk aku.


oleh kerana aku dok asrama, aku xdpt msj de wat mse tu tpi mse cuti skewl utk sementara, aku msj de. even skejap aq rse puas ati sgt. rse nikmat dpt berkawan dgn ramai org & ++ lg de.aq ske bkwn, hanye xtau cmne nk start perbualan. alhamdulillah hga kini [selasa, 16 dis 2008] aq msh contact dgn de. tpi td aku hanya chat dgn bf de. ak gtau de then dr msj de aq dpt agk de cm mara, then de xbls msj. aq nie cpt rse bersalah jdi aq jelskn kat de yg aq chat je dgn bf de bkn ape2. bukan cara idup aq utk rampas milik org.

dlu aku msj bf de utk pesan jge de baik2 pn de mara [drpd gaya msj] de tros x bls msj. ako0 minx maaf kat de [msj] byk kali tp de xbls. aq sdey mse tu tkot2 aq xdpt msj de lg tpi ble aq nk blik asrama, alhamdulillah de bg msj ckp minx maaf & xnk mara2 g psl tu. de ckp elok2 then gudluck 4 SPM. aq rse bersyukur sgt.tiap kali de minx tolong aku utk update profile de, aq gembira sgt @ least aq leh jdikn itu alasan utk msj de. even mgkn aq dipergunakan, aq rela aslkn aq dpt kwn dgn de lg.

tpi mlgnya td [1900, slase 16 dis 08] de cm mara blik cz aq chat dgn pakwe de. aq gtau de. then de tros xbls msj. aq gembire ble dlu sblm SPM de ajk aq hangout same…”sis, klu dah amik lesen moto nanti, kite kluar same2 nk?”..aq igt g ayt de. tpi skg ble aq ckp pasl kua same & gtau bf de yg ajk aku kua sama dgn de..de cm xrespon pn & aq rse aq hanya ‘an annoying person’ bg de & skg pn xbls g msj aq…adush!kdg2 rse mcm bodo plak aq nk agp de adk aku tpi de cm xhargai. rse xbergune. tpi aq tetp cube amik ati de agr aq dpt kwn dgn de lbih lme. tpi skg aq xpk cm2. aq rse cm its better 4 me to go. sesungguhnya aq salo0 menyayangi org yg xseptt ye aq hargai & sygi.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Artikel Disediakan Oleh

ILuvIslam

Blog Stats

  • 232,069 views

Kategori

Top Clicks

  • Tiada

Asal Pengunjung

%d bloggers like this: