Blog Dakwah Remaja

Tolong saya menangi ‘nama domain percuma’

Posted on: 27/02/2009

Assalamualaikum semua. Di sini saya ingin meminta pertolongan daripada para pelawat. Saya ingin membuka web sendiri tetapi ia memerlukan wang  dan saya tidak mempunyai wang. Jadi harap dengan pertolongan anda, saya mohon anda klik (tekan) kedua-dua link di bawah agar blog ini di ‘track’ agar saya dapat memenangi nama domain percuma (seperti .com , .net etc.). Kerjasama anda amat saya harapkan. Terima kasih.

Hostings That Suck

Hostings That Suck Free Domain Contest

Izinkan saya untuk menjelaskan  apa sebenarnya web ‘Hostings That Suck‘ ini. Web dibuat untuk membantu anda mendapatkan  perkhidmatan web hosting terbaik yang boleh menjimatkan wang anda. Bagi yang berkemampuan, anda mungkin ingin membeli web hosting berbayar cuma anda tidak tahu web hosting yang mana terbaik yang anda bolah dapatkan. Jadi, oleh sebab itu, anda boleh mendapatkan khidmat web ini untuk mencari web hosting  terbaik yang berbayar. Jadi anda tidak perlulah mengeluh untuk mencari-cari web hosting manakah yang paling baik  untuk anda gunakan tetapi anda hanya perlu melawat web ini dengan hanya klik pada link di atas. Laman web ini ditubuhkan dalam bahasa Inggeris. Cuma dalam blog ini, saya hanya menjelaskannya dalam bahasa Melayu agar para pelawat memahami apa sebenarnya tujuan web ‘Hostings That Suck‘  ini ditubuhkan.

Di samping itu juga, mereka mencadangkan web hosting yang terbaik berdasarkan pelbagai kriteria.

Tetapi webhosting yang dicadangkan adalah daripada overseas. Yang menarik, kita akan dapat kod kupon sehingga 30% untuk membeli webhosting yang dicadangkan daripada laman web ini. Jadi agak menjimatkan.

Jangan anda tersalah sangka disebabkan namanya yang kurang sopan tetapi sebaliknya ia adalah nama Inggeris yang bermaksud ‘Hostings yang menyedut’ di mana ia membuat kajian tentang web hosting yang terbaik dan di ‘sedut’ (diambil) tentang web terbaik itu untuk anda nilai sendiri kualiti web hosting yang dicadangkan.

Harap dengan pertolongan anda- klik (tekan) pada link itu yang akan di ‘track’ (dikesan) daripada blog saya akan membantu saya agar memenangi pertandingan ini.

Kerjasama anda amat saya harapkan.

Terima kasih.

Admin

Advertisements

4 Respons to "Tolong saya menangi ‘nama domain percuma’"

I love the way you wrote to the admin on their website. They sound cute. By the way, good job for your effort on the creation of this blog. I love the knowledge offered even though your target market is more towards teen, but the oldie like me were able to gain some new knowledge as well. I’ll come back for more to read further. Keep up the good work. I hope you’ll win the one year free web hosting from that company. I have clicked the 2 links above for you.

thnx for your comment. it makes me happy and more interest and love to post to give knowledge to teens. thnx for you support and for click the link. i’m very appreciate that.

[…] saya ‘menyepi’, saya harap anda sudi menekan link dalam ‘Harap bantu saya menang webhosting percuma‘ di right sidebar (tepi sebelah kanan). InsyaALLAH jika saya memenangi webhosting itu, saya […]

Salam’alaik… semoga sihat rohani & fizikal…

Buat anti, sudikah jika ana mahu menaja domain & hosting anti selama setahun…?

Hubungi ana jika anti berminat, syukran.

http://www.al-faizun.com

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

Artikel Disediakan Oleh

ILuvIslam

Blog Stats

  • 237,087 views

Kategori

Top Clicks

  • Tiada

Asal Pengunjung

Advertisements
%d bloggers like this: