Blog Dakwah Remaja

Posts Tagged ‘smtm

hurmm…rini tetibe ako0 rindu kat pelangi, de g plkn rini.agk ye cmne la keadaan die kat sne nti. da la de kering, kurg mkn & myb agk lemah. hrp2 de okeh je..xkne buli. smlm ako0 bg msj godluck kt de. akhir skali ako0 lex..need no reply. tapi de reply..

de ckp thnx…pgl ako0 ‘ma gadenia’ sbb mse ako0 da abis paper, aku blikan de roti gardenia & sebotol air. de xske mkn nasi.
*********************
bse ye lps abis paper SPM ritu ako0 akn pergi dewan makan, ajk de mkn dgn ako0. berdua je. best…tpi kdg2 rse berslh tkot klu2 aku menyushkan de. tpi de temnkn gk.

seminggu sblm paper LK aku cuti seminggu then pas da blik aku x jumpa de g melainkn de blik awl tpi sblm aku blik umh pas abih LK, aku sempat r gk jumpe de cz de blik awl sblm paper peteq.

then oleh krn ako0 tau myb nti de xmkn tgh ari [myb cz xde aku, o de mmg xnk mkn], aku blikn de roti gardenia buku yg panjg & sebotol air agr de isi perut.

aku rse epy aku simpan mknn tok de even de xhargai..(myb)

sblm aku blik,kebetulan de bru smpi. sbena ye xnk jumpe de cz aku sdey aku cm x dihargai tpi dlm mse yg same aku rindu kat de,(lepak & *d sesame).

aku bukk lagu yg aku cipta utk de kat de. aku xdpt pndg muke de sbb aku sdey sgt. pasnie da xjmpe de g=(

***************************
de said “salam…hey, im on ma way to ***** ***** , thx yuph..i dnt care nk reply gk..huhu.smpi bile xley reply?hehe…jg dri kwnku.gona miss u la.(aku smile part nih, seems myb she appreciate me.)huhu ma gadenia..hik3x,erm doakn sye yuph!erm tata c ya len li.sy la pelangi x seindah warnany. sory 4 everything..^_^ ”

hurm ako0 xtau npe bile ako0 bce msj tu aku epy sgt. even da lme aku xmsj de tpi tetibe aku rindu kat de. mse mask td pn, aku t’igt mse kitowg lepak & *d sesame. enjoy sgt..!!
tapi sume ye hanyalah kenangan yg mbuatku duka & sdey.

Hm..nk komen pulak psl pix nih. Ini adalah merupakan last batch elektric 3 dalam sm teknik melaka. kitorang jadi last batch cz mulai tahun nih hanya ade elektrik 1 & 2. skewl wat cm2 sbb ade ye kelas form 6 y terlalu sket pelajar ye. tah pape tah. agk sdey cz kitorg xde junior tok di take k tp xpe sng kje..hehe kitorg adalah batch pertama skewl teknik kawalan TP last batch for elektrik 3 07/08. sdey btol…adush. kitorg jge adlah batch t’akhir tok PTS y darjah 3 leh lompat darjah 5 2..adush tah pape tol. pix nie tlh diedit oleh salah seorg pelajar last batch nie iaitu shaf y berbaju coklat y bdiri tuh.

Label: , ,

Artikel Disediakan Oleh

ILuvIslam

Blog Stats

  • 234,003 views

Kategori

Top Clicks

  • Tiada

Asal Pengunjung